Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Kasım 2022, 01:50   #4
Çevrimdışı
Leydihan
Leydihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Cevap: Haftanın Keyifli Etkinlikleri

Haftanın keyifli etkinlikleri (31 Ekim-6 Kasım 2022)

31 Ekim-6 Kasım 2022 haftasında birbirinden ister çocuğunuzla ister arkadaşlarınızla katılabileceğiniz keyifli online ve yüz yüze etkinlikler, sanal turlar, atölye çalışmaları ve dahası sizleri bekliyor.

Artweeks Akaretler
Bilgili Holding ve Sabiha Kurtulmuş organizasyonu ile bu sene 7. Edisyonu gerçekleşecek Artweeks,7. Edisyonuyla 2 Kasım'dan itibaren en güncel eserlerini Akaretler Sıraevler'de ağırlıyor. Ayrıntılı bilgi için Artweeks websitesini ziyaret edebilirsiniz.



Emir Taha

Son yıllarda sevilen şarkılara imza atmış Emir Taha, 2 Kasım'da IF Ankara'da sahneye çıkıyor. Etkinlikle ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için Biletino websitesini ziyaret edebilirsiniz.

Etkinlik ücreti: 80 TL


Yüz Yogası Atölyesi
Yüz yogasını doğru bir şekilde eğitmen eşliğinde yapmanızı ve bir rutin oluşturmanıza yardımcı olmayı hedefleyen bu etkinliğe 31 Ekim tarihinde online olarak katılabilirsiniz. Etkinlikle ilgili detaylı bilgi edinmek için Biletino websitesini ziyaret edebilirsiniz.


Etkinlik ücreti: 200 TL



Ercan Akın / Umutsuz Bekleyiş
Ercan Akın'ın "Umutsuz Bekleyiş" isimli özellikle yalnızlık temasını işleyen kişisel sergisi 5 Kasım tarihine kadar Bozlu Art Project'te sanatseverleri bekliyor. Etkinlik detayları için Bozlu Art Project'in websitesini ziyaret edebilirsiniz.


Bonus: İstanbul Marketing Summit 2022
Ünlü markaların ilham veren pazarlama ve iletişim liderlerinin konuşmalarıyla ilham alabileceğiniz ve pazarlama dünyasına yepyeni bir soluk getiren İstanbul Marketing Summit 13-14-15 Aralık 2022 Zorlu PSM'de. Şimdiden biletinizi almak ve detaylı bilgi edinmek için Biletino websitesini ziyaret edebilirsiniz.


Etkinlik ücreti: 1.250-2.900 TL



İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.