Alıntı:
Sürmenaj Nickli Üyeden Alıntı
Selamlar.
Bugün canım öyle bir sıkkındı ki. Havanın kapalı olduğu zamanlar kendimi bunalımdaymışım gibi hissediyorum.
İntihara meyilli birisiyim ben. Yaşadıklarım, maddi sorunlarım, iflas ettikten sonra psikolojim bir türlü düzelmediği için intihar edecek konuma gelmiştim.
Zaman zaman hayattan sıkıldığım anlar oluyor ve aklıma bu düşünce geliyor..Kendimi mutlu etmek için iyi dostlar biriktiriyorum.
Kısa süredir aranızdayım ama herbirinizi kısa sürede sevdim ve iyi dost olarak seçtim kendime..
Neden yazdım bunları? Merak etmeyin biryere gittiğim yok. İçimden geldi sadece.. Hepinizi çok seviyorum.
|
öncelikle bütün üyelerimize burdan çok teşekkür ediyorum size destek oldukları için iyiki tekrar dönüş yapmışım gerçekten çok güzel dileklerde bulunan ve gerçek anlamda dost arkadaş olarak birbirine bağlı olan bir forum eskidende böyleydi hala daha bu süreç devam ediyor kişiler sadece farklı...
emin olun sizin yaşadığınız şeylerin hemen hemen bir benzerini bende yaşadım 15 yaşından beri çalışıyorum ciddi sorumluluklar yüklediler hatta bazen alkol alırken hep düşünüyordum bu kadar efor sarfederek bu kadar çalışarak hakkımızı niye alamıyoruz niye hep olduğumuz yerde sekiyoruz diye isyan ettiğim oluyordu hem okudum hem çalıştım ne arkadaşlarımla gezmeye gittim ne de bir topluluk içerisinde oldum hatta üniversite hayatım boyunca iş hayatı yüzünden sevgilim bile olmadı... yaşım 30 lu yaşlara yaklaşınca zamanında ettiğim isyanlar ve geldiğim konum aklıma geliyor aslında farkında olmadan gösterdiğimiz çabalar üstüne bir karıncanın buğday tanesi taşıdığı gibi sürekli koyuyor ve bunun adına tecrübe deniyormuş, şuan 31 yaşındayım ama kendi sektörümde CEO olacak bilgi ve birikime sahibim , emin olun intihar etmek canınıza kıymak isyan etmek her ne olursa olsun gerçekten kolay çözümdür, bedenimiz ölür ama ruhumuzun hiçbir zaman ölmeyeceğine inanan bir insanım ve bu isyan ahirette de devam edeceğini düşünenlerdenim, bu yüzden şuanda bulunduğumuz bedeni en kaliteli şekilde ve güçlü bir şekilde nasıl hayata tutundurabiliriz onun üzerine yoğunlaşmalı güzel dostlar edinmelisiniz gerçek anlamda sizi seven ve size yol gösterip destek olacak insanlar, şunu sakın unutmayın insan insana her zaman lazımdır. her insan tek başına hayata tutunabilir ve kendine yetebilir ama gerçek anlamda yaşam kalitesini güzel insanlarla ve dostlarla arttırabilirsiniz. yılmayın sonunda KAZANAN SİZ olacaksınız... sevgiler...