Konu: Narsinha
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Nisan 2022, 00:25   #6
Çevrimiçi
Narsinha
Narsinha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Cevap: Narsinha

Alıntı:
Dea Dia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] Buraya gelene kadar tanışmamıştık ama nick olarak görmüştüm. Hakkında olumlu şeyler duymuştum o yüzden burada görünce sevinmiştim. Sonra durmadan “şurada şöyle kayma var, burası böyle” derken yavaştan gıcık olmaya başladım. Biraz normal sohbete dönünce aslında kafa dengi, hoşsohbet şakadan anlayan, sevimli yanı da ortaya çıktı.

Şaka bi’ yana tanıdığıma memnun oldum. Her şey gönlünce olsun.
Hakkımda olumlu şeyler söyleyenler kimler bilmiyorum, onlara buradan ayrıca teşekkür ediyorum.Simetri hastalığım olduğu için bilmiyorum belkide, gözüme bazı şeyler çabuk çarpıyor.Ama bunları kesinlikle siteyi ve seni aşağılayıcı şekilde söylemedim, bunun sende farkındaydın hep.Öneri ve şikayetlere bile bir kere yazdım, sonra hiç yazmadım, özelden yazdım genelde gördüklerimi ve çözümlerini de ayrıca sana yazdım.Gıcık olduğunu durumunu çok sonradan söyledin bana. Burada da itiraf etmişsin.Bende seni tanıdığıma çok memlun oldum.Umarım senin ve siten içinde her şey istediğin gibi olur.

Not: Anahtar kelime burada gıcık.

Alıntı:
CeNnEt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Baslarda uyuz olup simdi en yakin dostum kendisi cok tartisiriz didisiriz hep iyligimi istemis hep hata yaptigimda uyarmistir beni iyki var iyki bizimlesin iyki burdasın
Sende bana uyuz veya gıcık olanlar kervanına katılmışsın.Zaten benimle başka türlü tanışan yok baksana.Çok duygusal ve iyiniyetlisin Cennet, bende seni iyi ki tanımışım. Teşekkür ederim düşüncelerin için.

Not: Anahtar kelime uyuz.

Alıntı:
Leydihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Biz onu tüm uyuzluğuna rağmen sevdik. Uyuzluk diyorum ama sadece simetri hastalığı yüzünden forumun altını üstüne getirmesinden dolayı uyuz diyorum. Lafını esirgemediği için, her ne kadar sevilmediğini düşünse de çoğu insandan çok daha delikanlı birisiymiş. Canım sıkkın olunca hal hatır sorar dertleşir yardım etmeye çalışır. Vbulletin konusunda çok tecrübeli ayrıca. Bu tecrübesi dışarıya bilmişlik olarak yansıyor olsa da bilgisini paylaşıyor. Egolu birisi olsaydı bilgisini de kimseyle paylaşmazdı. Bir çok kişinin başaramadığı işler başarıyor, herkese yardım etmeye çalışıyor. İnsanlar ve hayat adına da çok tecrübeli. 10 yıla yakın forumlardayım, rumuzunu görürdüm; lakin hiç tanışmamıştık. Yıllar sonra onu tanımış olduğuma mutluyum. Umarım daha uzun yıllar aramızda olur. Nickini çok sevimli buluyorum; daha sevimli olsun diye narçinça diyorum.
Kaderde seninle tanışmak demekki böyleymiş, uzun yıllar ikimizde sanaldaydık ama sadece birbirimizi nick olarak görmüşüz.Bende seni geçte olsa tanımış olduğuma mutluyum, daha önce tanışşaydık daha sevinebilirdim ama şimdi düşündüm. O zaman belki ikimizin tanıdığı ortak kişiyle benim aram açılabilirdi, öyle bir durumda da senin taraf seçmen gerekebilirdi ve zor bir durumla karşı karşıya olabilirdin, ne senaryo yazdım ama bir anda gözümde canlandı. Teşekkür ederim ayrıca benim hakkında düşüncelerin için.

Not: Anahtar kelime uyuz

Alıntı:
Mezarkabul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yaklaşık 9 yıl önce sosyal medyadan sıkılıp tekrar forumlara dönme kararı aldığımda @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]'nın yönetici olduğu foruma üye olmuştum. Konuma yaptığı yorumda da belirttiği gibi gayet iyi anlaşıyorduk. Bir de Perii kullanıcı adına sahip bir arkadaş vardı. Üçümüz takım gibi olmuştuk. Sonra ben repçinin birine gıcık oldum. Banlamak istedim. Banlatmadı. Oradan tartıştık. Sonra yönetimden ayrıldım. Ardından başka bir arkadaşın forumuna geçtim. Onun reklamını yaptım. Beni de banlamadı. Şifremi değiştirdi. Şimdi olsa yönetimden ayrılmazdım. Benden sonra banlanmıştı çünkü.

Yalnız sonraki görev aldığım yönetimlerde @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]'yı örnek aldım. Onun gibi yönetmeye çalıştım. Ondan çok şey öğrendim.
Teşekkür ederim benim hakkında düşüncelerin için.Evet Ben, Sen, Perii iyi bir gruptuk, her ne kadar Perii beni çok yorsa da çalışkan biriydi.Yönetimde de çok ilgilenen vardı forumla, forumu sahipleniyorlardı üyesi bile.O rep olayını hatırlamıyorum, benim için küçük, senin için büyük bir şeymiş onun yüzünden bıraktığına göre, şimdi öğreniyorum bunu da.Şimdi olsa yönetimden ayrılmazdım dersen @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] üzülür yapma ahaha

Not: Anahtar kelime gıcık

Alıntı:
Arthur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eskilerden forum geçmişi var sanırım sahibi olduğu forumda hiç takılma şansım olmadı , başarılı ve özgüvenli
Belkide gelmişsindir, unutmuşsundur.Ama bana gıcık veya uyuz olmayan, konudaki tek kişi olduğun için teşekkür ederim Sağ ol düşüncelerin için sende.

Konu Narsinha tarafından (11 Nisan 2022 Saat 00:34 ) değiştirilmiştir.