Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Yaşam > Garip ve İlginç Konular > Rüya Tabirleri

Rüya Tabirleri Rüya tabirleriyle ilgili konulara bu bölümden ulaşabilirsiniz.


Rüyada Muhabbet Kuşu Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüya tabirleriyle ilgili konulara bu bölümden ulaşabilirsiniz.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Rüyada Muhabbet Kuşu Görmek Ne Anlama Gelir?
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
356

Kullanıcı Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Eylül 2020, 16:33   #1
Çevrimiçi
Dea Dia
Dea Dia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
pembe Rüyada Muhabbet Kuşu Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Muhabbet Kuşu Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Muhabbet Kuşu Görmek
Rüyada muhabbet kuşu görmek, rüya yazarlarınca havadise yorulmaktadır. Rüyasında muhabbet kuşu gören kimse sevindirici ve faydalı haberler alacak demektir. Aynı zamanda rüyayı gören kimsenin insanların onunla sohbet etmekten zevk alan biri olduğuna, tatlı konuştuğuna ve iletişiminin güçlü olduğuna işarettir.

Aynı zamanda rüyada muhabbet kuşu görmek, rüya sahibinin ailesiyle mutlu bir hayat süreceğine, çevresi tarafından sevileceğine ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalet eder. Rüya tabirlerine göre muhabbet kuşuyla ilgili görülen diğer rüyalar ve anlamlarını aşağıda bulabilirsiniz:

Rüyada Muhabbet Kuşu Yakaladığını Görmek
Rüyada muhabbet kuşu yakalamak, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına işarettir. Rüyasında muhabbet kuşu gören kimsenin iş hayatında karşısına çıkacak şansı en iyi şekilde değerlendireceği ve kazancını katlayacağı rivayet olunmaktadır.

Rüyada Muhabbet Kuşunun Öldüğünü Görmek
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüya sahibinin rüyasında muhabbet kuşunun öldüğünü görmesi kişinin uzun soluklu iş hayatı yüzünden kendisini yorgun hissedeceğine yorumlanır. Rüyada muhabbet kuşunun öldüğünü görmek, rüya sahibinin büyük bir günah işleyeceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım etmesi sonucu günahlarının affedileceğine delalet eder.

Rüyada Muhabbet Kuşunun Kaçtığını Görmek
Rüya tabircileri tarafında yapılan yorumlara göre rüyada muhabbet kuşunun kaçtığını görmek, kişinin iş hayatında çeşitli sıkıntılar ile karşı karşıya kalacağına, zorlu bir süreç içerisinden aile büyüklerinin yarımı ile çıkacağına delalet eder. Rüyada muhabbet kuşunun kaçtığını görmek, aynı zamanda çekilen sıkıntıların ardından kavuşulacak olan huzur anlamına da gelir.

Rüyada Kafeste Muhabbet Kuşu Görmek
Rüya sahibinin kötü hayat standartlarına ve ruhsal durumunun bozukluğuna delalet eder. Rüyada kafeste muhabbet kuşu görmek, zorlu bir durum içerisinde aile büyüklerinin yarımı ile çıkılacağı manasına gelir.

Rüyada Muhabbet Kuşunun Uçtuğunu Görmek
Rüya sahibinin rüyasında muhabbet kuşunun uçtuğunu görmesi kişinin sahip olduklarının değerini bilmesi gerekeceğine rivayet eder. Aynı zamanda rüyada muhabbet kuşunun uçtuğunu görmek, kişinin huzur dolu bir yaşam süreceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada Muhabbet Kuşu Yavrusu Görmek
Rüyasında yavru bir muhabbet kuşu gören kişinin bol kazanç elde edeceği işlere gireceğine, duygusal ilişkisinin yolunda gideceğine, sefaletten kurtulacağına delalet eder.

Rüyada Muhabbet Kuşu Beslediğini Görmek
Rüyasında muhabbet kuşu beslemek, her daim uyduğu prensiplerinin olduğuna delalettir. Rüya sahibinin hayatını belirli prensipler üzerine oturttuğu ve bunlardan kesinlikle taviz vermediğine yorulur.

Rüyada Muhabbet Kuşu Kaçırdığını Görmek
Rüya sözlüğü yazarları tarafından son derece kötü olarak açıklanan bir rüyadır. Rüyasında muhabbet kuşu kaçırdığını gören kimsenin yakasını şanssızlıkların bırakmayacağına işaret eder.

Rüyada Muhabbet Kuşu Yumurtası Görmek
Rüyada görülen muhabbet kuşu yumurtası rüyayı gören kişinin ileride zengin olacağına, arzularını hayata geçireceğine ve rahat bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada Muhabbet Kuşuyla Konuşmak
Rüyasında muhabbet kuşuyla konuştuğunu gören birinin insanlarla iletişiminin çok güçlü olduğuna delalettir.

Rüyada Muhabbet Kuşu Kakası Görmek
Rüyada muhabbet kuşu kakası görmek, rüya sahibine hayır getirecek yeni bir başlangıç yapma imkanı elde etmek anlamına gelir. Aynı zamanda rüya sözlüğü yorumcularına göre geleceğe olumlu şekilde etki edecek bir olaya ya da işe dahil olmak demektir

Rüyada Muhabbet Kuşu Ve Kanarya Görmek
Rüyada muhabbet kuşu ya da kanarya görmek, rüya sözlüğü yorumcularına göre, işbirliği yapılacak bilgili, tecrübeli ve dürüst insanların olduğuna işaret eder. Bir başka rüya tabirine göre rüyada kanarya ya da muhabbet kuşu görmek rüya sahibine isabet edecek hayırlı ve uğurlu bir takım işlerdir.

Rüyada Muhabbet Kuşu Kaybettiğini Görmek
Rüya sahibinin rüyada muhabbet kuşu kaybettiğini görmesi, çok sevilen bir kimseyle iletişimin kesilmesi anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin nndan haber alamamaya ve ona ulaşamamaya delalet eder.

Rüyada Sarı Muhabbet Kuşu Kaybetmek
Rüyada sarı muhabbet kuşu kaybettiğini görmek, kişinin kendisiyle ilgili karşılaşacağı bireysel bir sorundur. Borç, hastalık ya da sıkıntı gibi.

Rüyada Mavi Muhabbet Kuşu Kaybetmek
Rüyada mavi muhabbet kuşu kaybettiğini görmek, aile içinde yaşanacak problemler demektir.

Rüyada Yeşil Muhabbet Kuşu Kaybetmek
Rüyada yeşil muhabbet kuşu kaybettiğini görmek, rüya sahibinin bir girişimi nedeniyle insanlar tarafından yadırganacağına ve dışlanacağına neden olacak bir girişimde bulunacağına yorulur.

Rüyada Muhabbet Kuşu Ötmesi
Gidilecek bir misafirlikte, düğünde, nikahta, yemekte, eğlencede yani bir davette hoş ve güler yüzle karşılanmaya ve bundan büyük memnuniyet duymaya delalet eder. Rüyada yavru muhabbet kuşunun ötmesi, bir işte beklenilenden önce yaşanacak önemli bir gelişmedir.

Rüyada Muhabbet Kuşu Çiftleşmesi Görmek
Rüya sahibinin rüyasında muhabbet kuşlarının çiftleştiğini görmesi, eşler arasındaki bağlılığa, aşka, iyi geçime ve aynı zamanda çocuk sahibi olunacağına işaret eder. Farklı bir rüya tabirine göre rüyada rengarenk muhabbet kuşlarının çiftleştiğini görmek, rüyayı gören kişinin yaşamının çok yönlü olarak değişeceğine yorulur.

Rüyada Beyaz Muhabbet Kuşlarının Çiftleştiğini Görmek
Rüyada beyaz muhabbet kuşlarının çiftleşmesi, evlenecek bir çift demektir.

Rüyada Muhabbet Kuşu Hediye Aldığını Görmek
Rüyada muhabbet kuşu hediye alması hayırlı olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada Dişi Muhabbet Kuşu Aldığını Görmek
Rüyada dişi muhabbet kuşu hediye almak, erkek rüya sahipleri için cefakar, sadık, temiz, titiz, üstüruplu ve çalışkan bir eşe alamet eder.

Rüyada Erkek Muhabbet Kuşu Aldığını Görmek
Rüyada erkek muhabbet kuşu hediye almak da bayan rüya sahipleri için üstün vasıfları olan, saygıdeğer, mert, özü sözü bir eş demektir.

Rüyada Yavru Muhabbet Kuşu Aldığını Görmek

Rüyada yavru muhabbet kuşu hediye almak, meşakkat ve sabır gerektirecek buna karşın ileride keyfi sürülecek bir işe kalkışmaktır.

Rüyada Muhabbet Kuşu Öptüğünü Görmek
Rüyada muhabbet kuşu öpmesi, rüya sahibinin çok sevilen bir kimsenin gelmesine, ona sarılmaya ve o kişiye kavuşmanın mutluluğunu yaşamaya yorulur. Rüyada huysuz ve çirkin bir muhabbet kuşu öpmek, ikna edilmesi başkalarınca mümkün olmayan sert mizaçlı bir kimseyi ikna etmeyi ve yumuşatmayı başarmaktır.

Rüyada Muhabbet Kuşunun Elini Isırdığını Görmek
Rüya sahibinin rüyada muhabbet kuşunun elini ısırdığını görmesi, arada samimiyet ve sevgi olan bir kimse tarafından bir konuda deyim yerindeyse tatlı sert şekilde eleştirilmeye ya da direkt olarak uyarılmaya alamet eder.

Rüyada Muhabbet Kuşu Yıkadığını Görmek
Hiç bir kötü niyet taşımadan tam aksine tüm iyi ve üstün niyeti kullanarak bir işe girişmeye fakat tabiri caizse kaş yapayım derken göz çıkarmaya ve yararlı olmak isterken zarara neden olmaya işaret eder. Rüyada mutfakta muhabbet kuşu yıkamak, aile bütçesine olumsuz şekilde yansıyacak bir harcama yapmak anlamına gelir.




İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
 

Yer İmleri

Etiketler
muhabbet kuşu görme, rüya anlamları, rüya anlamı, rüya sözlüğü, rüya tabiri, rüya tabirleri, rüya yorumları, rüya yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:59.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia