Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Yaşam > Garip ve İlginç Konular > Rüya Tabirleri

Rüya Tabirleri Rüya tabirleriyle ilgili konulara bu bölümden ulaşabilirsiniz.


Rüyada Maymun Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüya tabirleriyle ilgili konulara bu bölümden ulaşabilirsiniz.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Rüyada Maymun Görmek Ne Anlama Gelir?
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
348

Kullanıcı Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Eylül 2020, 16:28   #1
Çevrimiçi
Dea Dia
Dea Dia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
pembe Rüyada Maymun Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Maymun Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Maymun Görmek
Rüyada maymun görmek, sigara, içki gibi birçok kötü alışkanlığı bulunan kişiye delalet etmektedir. Rüyada görülen maymun, rüya sahibine fenalık etmek için fırsat kollayan bir düşmanın varlığına işaret etmektedir. Ayrıca bu düşman rüyasında maymun gören kişiyi adım adım takip ettiği ve boşluğunu kolladığı şeklinde tabir olunabilir.

Rüyada maymun görmek aynı zamanda bazı rüya tabircilerine göre, kişinin iş hayatında yaşayacağı zorlukların ardından rahata kavuşacağı anlamına da gelmektedir.

Rüya tabirlerine göre maymunla ilgili görülen diğer rüyalar ve değerlendirmeleri aşağıda verilmiştir:

Rüyada Maymunla Dövüştüğünü Görmek
Rüyasında maymunla dövüştüğünü gören kimse eğer maymuna galip gelirse küçük bir sağlık problemi yaşayacak ve eski sağlığını yeniden elde edecek demektir.

Rüyada Evcil Maymun Görmek
Rüyada evcil maymun görmek, rüya sahibinin çok büyük bir hata yapacağına, daha sonra bu yaptığı hatadan pişman olup geri dönmek isteyeceğine delalet eder. Ayrıca kişinin kötü niyetli kişilerden zarar göreceğine de işaret etmektedir.

Rüyada Ağaçta Maymun Görmek
Rüyada ağaçta maymun görmek, kişinin ciddi bir şekilde kavga edeceğine, başının beladan bir türlü çıkmayacağına alamet eder. Bazı rüya tabiri yorumcularına göre rüyada ağaçta maymun görmek, huzursuzluğa ve sağlık sorunlarına delalet eder.

Rüyada Maymun Saldırması
Rüyada maymun saldırdığını görmek, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının yavaş yavaş sona ereceğine, hanesinden bolluk, huzurun ve bereketin eksik olmayacağına rivayet etmektedir. Kişinin birinden maddi destek alacağı manasına da gelmektedir.

Rüyada Kafeste Maymun Görmek
Rüyada kafeste maymun görmek, kişinin hayırlı bir kısmeti olacağı, dünya evine gireceği demektir. Rüya sahibinin kötü alışkanlıklara sahip olacağına, kısa süre içerisinde maddi sorunlarını aşacağına alamettir.

Rüyada Maymundan Kaçmak
Rüyada maymundan kaçtığını gören rüya sahibinin çok sevdiği birisi tarafından ihanete uğracağı, dost bildiği insanlar tarafından kıskanılacağı, etrafındaki düşmanların gün geçtikçe daha da çok artacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada Şempanze Görmek
Rüyada şempanze görmek, hayra yorulur. Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada şempanze gören rüya sahibinin iş hayatında çok büyük başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada Beyaz Maymun Görmek
Rüyada beyaz maymun görmek, günah işlemeye, kötü yola düşmeye ve zina yapmaya işarettir. Rüya sahibinin rüyasında maymun görmesi işlenilen günahtan kar etmeye de delalet etmektedir.

Rüyada Maymun Sevmek
Rüya uzmanlarına göre rüyasında maymun sevdiğini gören kişinin çektiği çilelerden sonra özlem duyduğu rızka, kazancının bollaşmasına, yenilginin ardından toparlanarak başarıyı yeniden yakalayacağına delalet eder. Farklı rüya yorumcularının fikrince rüyada maymun sevmenin manası sefalet, ticari sorunlar, önem kaybetme ve sorumluluklardan rahatsız olmak şeklinde tabir olunmaktadır.

Rüyada Maymun Yavrusu Görmek
Rüya tabircilerine göre rüyada görülen maymun yavrusu ferahlamaya, arzuların gerçekleşeceğine, saadet dolu geleceğe, iyi bir hayat arkadaşına sahip olunacağına ve nüfuzlu biri olmaya delalet etmektedir. Kimi rüya yorumcuları ise rüyada maymun yavrusu görmeyi hallolması güç bir sorunla karşılaşılacağına, art niyetli birinden kötülük görmeye, gam ve hüzne yormaktadır.

Rüyada Maymun Yakalamak
Rüyasında maymun yakaladığını gören kimse düzenbaz birinin yardımıyla bir işe ahlaki olmayan yönlerden çare bulacak demektir.

Rüyada Maymun Eti Yemek
Rüyada maymun eti yediğini görmek rüya sahibinin hayatı boyunca başına dert olacak bir sıhhat problemi yaşayacağına delalet eder.

Rüyada Maymun Tarafından Isırılmak
Rüyasında kendisini bir maymunun ısırdığını gören kimsenin gerçek hayatta birisiyle sözlü ya da yumruk yumruğa kavgaya tutuşacağına ve bu olayın sonunda huzurunun bozulacağına işarettir.

Rüyada Dişi Maymun Görmek
Rüya uzmanları rüyada görülen dişi maymunu insanların dostluklarına zarar vermeye çalışan art niyetli kadına yormaktadır.

Rüyada Erkek Maymun Görmek
Rüya sözlüğü yazarlarına göre rüyasında erkek maymun gören kişinin hayatında duygusuz, insanlara zarar vermekten haz duyan ve kötü şeyler yapan bir adamın varlığına delalet eder.

Rüyada Ağlayan Bir Maymun Görmek
Rüyada ağlayan bir hayvan görmek rüya sahibi kişinin aileden birine yeterince sevgi göstermediğine ve bunu kafasında çok fazla düşündüğü anlamına gelmektedir.




İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
 

Yer İmleri

Etiketler
maymun anlamı, rüya tabiri, rüya tabirleri, rüya yorumları, rüya yorumu, rüyada maymun, şempaze


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:57.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia