Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Bilim ve Teknoloji > Bilim ve Teknoloji Haberleri > Program Arşivi

Program Arşivi Telif haklarını ihlâl etmediğiniz müddetçe, tüm yasal program paylaşımlarını ve bilgilerini sunabileceğiniz bölüm.


AVG Free Nasıl İndirilir?

Telif haklarını ihlâl etmediğiniz müddetçe, tüm yasal program paylaşımlarını ve bilgilerini sunabileceğiniz bölüm.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
AVG Free Nasıl İndirilir?
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
353

Kullanıcı Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Haziran 2020, 19:18   #1
Çevrimdışı
Tomris
Tomris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart AVG Free Nasıl İndirilir?

AVG Free Nasıl İndirilir?

Bilgisayarlarda, MAClerde, android, ios ve windows mobile cihazlarında 20 farklı uygulaması ile koruma ve geliştirme sağlayan AVG AntiVirus, antivirüs yazılımlarından en çok tercih edilen programlardan biridir. AVG AntiVirüs programının ücretsiz versiyonu bile bilgisayar, tablet ve telefonlarda geniş çaplı koruma sağlar. Bu yüzden de ücretsiz antivirüs programlarından arasında en geniş kapsamlı koruma sağlayana antimalware yazılımıdır.



AVG AntiVirüs, her yıl ücretsiz antivirüs programlarına yenisini eklemektedir. Bu yıl piyasaya sunulan AVG AntiVirus Free 2015, bilgisayarda daha az yer kapyalan ve bellek kullanımını önceki sürümlerine göre azaltan bir sürümdür. Arayüz tasarımında büyük ölçüde değişiklikler yaparak, daha kullanışlı ve sade bir tasarıma sahiptir. AVG AntiVirus Free 2015 in geliştirdiği yeni teknoloji ile daha hızlı tarama yapıp, bilgisayarlarınıza koordine olarak daha hızlı bir performans sunacaktır. Yeni güncellemeler ile internet dünyasına sunulan yeni sahte antivirüs yazılımlarını tanıma konusunda geliştirilmiştir.

AVG AntiVirus Free 2015 internette gezinen ve sosyal ağ servislerini kullanan internet kullanıcılarına uygun şekilde tasarlanmıştır. İnternet dünyasının neredeyse tüm virüs ve kötü yazılımlarına karşı korumaya sahip olan AVG AntiVirus Free 2015, Dünya üzerinde 182 milyon aktif kullanıcıya sahiptir. AVG AntiVirus Free 2015 Bulut teknolojisi ve topluluk koruma ağından beslenen düzenli güncellemelerle, internet dünyasında oluşan tüm yeni tehditlere karşı hazırlıklıdır.

Casus yazılımlarlara karşı anti-spyware özelliği, güvenlik eklentileri (AVG Secure Search), e-posta tarayıcısı ve yerleşik koruma kalkanı ile AVG AntiVirus Free 2015 yüksek koruma sağlamaktadır. İsteğe bağlı veya otomatik olarak tarama ve test yapma seçenekleri ile dilediğiniz şekilde cihazlarınızda koruma yapabilir, cihazlarınızı her an güvende tutabilirsiniz. Bilgisayarlarınızda hiç bir yavaşlamaya neden olmadan, en verimli şekilde bilgisayarını korumaya çalışan AVG AntiVirus Free 2015 programını ücretsiz olarak sizde indirebilirsiniz.

AVG Free Nasıl İndirilir?


1- İlk olarak bu linkten veya aşağıdaki “İndir” butonundan AVG AntiVirüs Free 2015’i indiriyoruz.

AVG AntiVirüs Free 2015 İndir

2- AVG AntiVirüs Free 2015 indikten sonra çalıştırın. Yükleme aşamasında dilini Türkçe seçebilirsiniz. Dili seçtikten sonra “İleri” butonuna tıklayınız.

avg_2015_indir

3- AVG AntiVirüs Free 2015 lisans sözleşmesini okuduktan sonra “Kabul et” butonuna tıklayınız.

avg_2015_free

4- AVG AntiVirüs Free 2015 ile lisans numaranız otomatik olarak yazılacaktır, tekrar “ileri” butonuna tıklayınız.

avg_antivirüs_indir

5- Açılan pencerede “Ekspres yükleme” ve “Özel yükleme” seçenekleri belirecektir. “Ekspres yükleme” ile hızlıca yükleyebilirsiniz. Seçeneğinizi seçtikten sonra “İleri” butonuna tıklayınız.

avg_indir

6- AVG AntiVirüs Free 2015 programı artık yüklenmeye başlayacaktır.

avg_free_nasil_indirilir

7- AVG AntiVirüs Free yüklendikten sonra otomatik olarak açılacaktır. Kısa süreli bir güncelleme sonunda bilgisayarınız tüm zararlı yazılımlara karşı korunmaya başlayacaktır. Dilerseniz bilgisayarınızı tarayarak, bilgisayarınızdaki var olan zararlı yazılımları temizleyebilirsiniz.




İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
 

Yer İmleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:08.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia