Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Bilim ve Teknoloji > Oyun Haberleri

Oyun Haberleri Online oyunlar, oyun haberleri, diğer oyun bilgileri hakkındaki paylaşımlara ulaşabileceğiniz bölüm.


Metin2 Nasıl İndirilir?

Online oyunlar, oyun haberleri, diğer oyun bilgileri hakkındaki paylaşımlara ulaşabileceğiniz bölüm.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Metin2 Nasıl İndirilir?
Konudaki Cevap Sayısı
1
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
407

Kullanıcı Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Haziran 2020, 19:15   #1
Çevrimdışı
Tomris
Tomris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Metin2 Nasıl İndirilir?

Metin2 Nasıl İndirilir?

Metin2, çok oyunculu tamamen internet üzerinden multiplayer olarak oynanan MMORPG türünde ücretsiz oyundur. Metin2 oyunu, Kore’li bir firma tarafından internette sunulmaya 2005 yılında başladı. Kısa sürede yaptığı büyük hit sebebiyle, Gameforge şirketi tarafından 2006 yılında satın alındı ve 17 dile çevirilerek oyun dünyasında daha çok tanınmaya başladı. Oyunun Türkiye ‘de şuan toplam 45 serveri bulunmaktadır.



Metin2 oyunu, uzak doğu kültürü ve konseptine sahip olup dünya çapında 150 milyon oyuncu tarafından oynanıyordur. Metin2, rol yapma oyunudu, oyunculara adeta bir dijital dünya bir yaratır. Metin2, türkçe olup ve ücretsiz kalmaya devam edeceğini duyurmuştur.

Metin2 Nasıl Oynanır?
Oyunda bir çok server bulunuyor ve her oyuncu bu serverler aracılığı ile oyun oynar. Oyun içerisinde oyuncular birbirleriyle chat yapabilir, itemlerini(kazandığı veya satın aldığı eşya) görüntüleyip, satışa çıkartabilir. İtemler, oyuncuya ileri seviye bir güç, daha hızlı ve etkili düşmanı yenme, oyunu daha kolay kazanma yetisi kazandıran ve oyun içi sürekli gelişen eşyalara verilen isimdir. Yeni başlayan bir oyuncu en alt seviye olan level 1 statüsünden oyuna başlar. Level 1’ de kılıç ve diğer silahları seçip alacağı noktaya gidip alır. Takım halinde clan savaşları, teke tek dövüşler ve çeşitli işler yaparak level seviyelerini arttırabilirler. Oyun, çöl, dağ, ve orman gibi arazilerde geçer. Hatta göletlerde bulunduğundan buralarda balık avlama dahi yapılıyor. Her balık için ona göre XP (tecrübe puanı) kazanır.

Oyuncular, karakterlerini yukarıdan bakarak, klavye ve mouse kontrolüyle yönetir. Klavyede çeşitli kolaylıklar sağlanması için kısayol tuşları bulunur. Bu tuşları oyun içerisinden daha sonra kendiniz düzenleyebilirsiniz.
Oyuncular, oyun karakterini oluştururken kendine bir sınıf seçer bunlar: Savaşçı, ninja, sura ve şamandır.Karakterler arası eşitsiz bir güç dağılımı yoktur. her bir sınıfa ait karakter ilerde alınabilecek itemlerle düşmana karşı güçlü olacaktır.Dikkat edilmesi gereken bir diğer husur ise karakterler sadece ilk seçilen sunucuda kullanılabilir.

Metin2 Karakterleri


• Savaşçı: Yetenekleri ve güçlü zırhlarıyla yakın dövüş konusunda çok iyi eğitimlidirler. Yetenekleri, fiziksel ve dengeli zihinsel yapılarından alırlar.Seçtikleri özelliğe göre çift el silahlarıyla rakiplerini yıkıma uğratabilir veya kılıç ve kalkanlarını beceriyle kullanarak kendilerini savunabilirler.
• Ninjalar: Pusuya yatıp saldırabilen hızlı ve atik suikastçilerdir. Hızı ve hareketliliği sağlamak için hafif zırhlar giyerler.Dayanıklıkları zayıftır fakat ilerde bu dezavantaj alınacak itemlerle güçlenebilir. Kendilerini bu yeteneklere adadıkları için, Ninjalar hançer ve yay kullanan usta dövüşçülerdir.
• Şamanlar: Zekidirler, büyü ve sihir kullanırlar. Savaşırken ve arkadaşlarına destek olurlarken, onların mistik güçleri çok etkilidir.Bu yeteneklerdeki uzmanlıkları sayesinde, bir Şaman saldırıların gücünü artırabilir yada iyileştirme ve destek büyülerini güçlendirebilir.
• Suralar: Kötülük ruhu tarafından gelişmeye ve ilerlemeye karar verdiklerinde sihirli güçler olarak kazanan savaşçılardır. Yakın dövüş savaşçılarına karşı uzmandırlar, uzak mesafeden sihir ile saldırı yaparlar.Bu yetenekler, kazanılan dövüş, grup halinde savaşmalar, yapılan birtakım işlere göre gelişir ve bu sayede karakterler daha dayanıklı ve daha güçlü olur.

Oyunda belli bir levele eriştikten sonra at itemlerini açabilirsiniz. At itemleri kendi aralarında çeşitlere ayrılır. Her bir sınıfa ait at için karakter türleri değişir. At, oyuncuya daha etkili savaşma gücü, daha güçlü HP veya daha hızlı hareket kazandırdığı için oyun için çok güzel bir araçtır. Oyun içerisinde tek hayvan at değildir. Örneğin at yerine aslanı da kullabilirsiniz ya da savaşırken yardımcı olan bir kurt bile size iyi puanlar kazandırıp level atlamanızı kolaylaştırır. Fakat bunların bir item ömrü vardır. Genellikle 7 günle sınırlıdır. Daha sonra tekrar kazanılabilir.

Metin2 Nasıl İndirilir?
1- Bu linkten Metin2 kayıt sayfasına giriş yapıyoruz.

2- Açılan pencerede sırayla e-mail adresinizi, oyunda kullanmak istediğiniz bir nicki, ve istediğiniz bir şifreyi giriniz.

metin2_kayıt_olma

3- Bilgilerinizi girdikten sonra açılan pencerede, güvenlik için resimde beliren rakam ve harfleri giriniz.

metin2_kaydolma

4- Güvenlik kodunu girdikten sonra Metin2 indirilmeye hazır olur. “Oyunu şimdi indir” butonu ile Metin2 yi indirmeye başlayabilirsiniz.

metin2_kaydol

Metin2 Nasıl Yüklenir?
1- Metin2 yüklemesi dosyasını açtıktan sonra açılan pencerede kurulum için “Türkçe” dilini seçebilirsiniz

metin2_kur

2- Metin2 yüklemesinden önce Gameforge Live kurulacaktır. Gameforce Live yükleme penceresinde “ileri” butonuna tıklayınız.

gameforce_indir

3- Gameforce Live ı indireceğiniz dosyayı seçtikten sonra “ileri” butonuna basınız.

gameforce_indirme

4- Metin2 yüklemesi için Gameforce Live yüklemesini bekleyiniz.

gameforce_kurulum

5- Gameforce Live yüklendikten sonra, Metin2 yi yüklemek için Gameforce Live a giriniz. Yukarı sol tarafta bulunan Metin2 ye tıklayıp “Yükle” butonuna tıklayınız.

metin2_gameforce

6- Metin2 Lisans sözleşmesini kabul edin.

metin2_lisans_sozlesmesi

7- Metin2 yüklenmeye başlayacaktır.

metin2_yükleme

8- Metin2 yüklendikten sonra Gameforce Live’da “Şimdi Oyna” butonuna tıklayınız.

metin2_simdi_oyna

9- Metin2 yüklense dahi güncelleme yapılması gerekmektedir. Bu yüzden bir süre daha beklemeniz gerekmektedir.

metin2_guncelleme

10- Güncelleme tamamlandıktan sonra Metin2 oyununa “Oyunu Başlat” butonu ile girebilirsiniz.

metin2_oyunu_baslat

11- Artık üye olurken kullandığınız kullanıcı adı ve şifre ile oyuna girebilirsiniz.




İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
 
Alt 18 Haziran 2020, 19:18   #2
Çevrimdışı
Regex
Üyeliği durduruldu.
Avatarsız Forumel Üyesi
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Cevap: Metin2 Nasıl İndirilir?

Bir devrin gençliği bu oyun yüzünden soldu. Bir önceki nesli de (mesela ben) mIRC halletti. Şimdiki z kuşağı ne bilsin bunları? Varsa yoksa selfi, instegram, vassap. Peheeeyyy.
 

Yer İmleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:36.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia