Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Müzik ve Sinema > Televizyon Dünyası > Netflix

Netflix Netflix dizileri hakkında bilgiler


Netflix, Türkiye'de Eylül Ayında Yayınlanacak İçerikleri Açıkladı

Netflix dizileri hakkında bilgiler



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Netflix, Türkiye'de Eylül Ayında Yayınlanacak İçerikleri Açıkladı
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
294

Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Dea Dia

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Ağustos 2020, 15:54   #1
Çevrimiçi
Dea Dia
Dea Dia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Netflix, Türkiye'de Eylül Ayında Yayınlanacak İçerikleri Açıkladı

Netflix, Türkiye'de Eylül Ayında Yayınlanacak İçerikleri Açıkladı

Netflix Türkiye, eylül ayında kullanıcıların beğenisine sunulacak yeni dizi ve filmlerini açıkladı. Netflix'in açıklamalarına göre kullanıcılar, eylül ayında platformu hiç olmadıkları kadar yoğun bir şekilde kullanacaklar.

Televizyon sektörünün kurallarını baştan yazan bir platform olmayı başaran Netflix, her ay onlarca yeni içerikle karşımıza çıkıyor. Kısa bir süre önce de eylül ayı için önemli açıklamalarda bulunan yetkililer, Türkiye'deki Netflix kullanıcılarının eylül ayında neler izleyebileceklerini duyurdular.

Netflix'in eylül ayındaki yeni dizi ve filmlerine yakından baktığımızda, Netflix kullanıcılarının nefes almaya bile fırsat bulamayacaklarını açıkça görüyoruz. Örneğin geçtiğimiz dönemlerde büyük ses getiren Netflix orijinal Türk dizisi Atiye, eylülde ikinci sezonuyla kullanıcılara sunulacak. Ayrıca bu ay içerisinde hem yeni diziler hem de popüler yapımların devam sezonları bizleri bekliyor olacak. Netflix'in eylül ayında yayınlayacağı filmlerin de nefes kesici olacağını açıkça söyleyebiliriz.

Netflix'te Eylül 2020 - yeni dizi ve film listesi:

Netflix dizileri:
Away: Yeni dizi (4 Eylül)

Atiye: 2. Sezon (10 Eylül)
Baby: 3. Sezon (16 Eylül)
The Last Word: Yeni dizi (17 Eylül)
Ratched: Yeni dizi (18 Eylül)

Netflix filmleri:

Her Şeyi Bitirmeyi Düşünüyorum (4 Eylül)
Minnoşlar (9 Eylül)
The Devil All The Time (16 Eylül)
Enola Holmes (23 Eylül)
Netflix Orijinal dizileri

Away: Yeni dizi (4 Eylül)

Dünya bir süredir Mars'ta yaşamı konuşurken Netflix, bu tür bir durumda neler yaşanabileceğini ortaya koyuyor. Dizide Emma Green isimli bir astronotun uluslararası bir ekiple Mars'a giderken geride bıraktığı eşi ve ergenlik döneminde olan kızının neler yaşadığı anlatılıyor.

Atiye: 2. Sezon (10 Eylül)

İlk sezonuyla ülkemizdeki Netflix kullanıcılarının beğenisini kazanmayı başaran Atiye, eylül ayında ikinci sezonuyla yeniden aramıza dönüyor. Dizinin ikinci sezonunda Atiye'yi, kaderinde yazılı olanları yapmak için zamanla yarışırken göreceğiz. Ancak bu kez işler pek de kolay olmayacak çünkü Serdar'ın arkasında gizemli bir örgüt var ve bu örgüt, geleceği tehdit etmek için elinden geleni ardına koymuyor.

Baby: 3. Sezon (16 Eylül)

Dizinin ilk iki sezonu Netflix kullanıcılarının beğenisini kazanmayı başarmıştı. Üçüncü sezondaysa benzer sorunlara sahip olan Chiara ve Ludovica'nın kurduğu arkadaşlığa tanıklık edeceğiz.

The Last Word: Yeni dizi (17 Eylül)

Yakınlarımızı kaybetmek pek çoğumuz için büyük travmalara neden olabilir. Ancak bu kez, kocasının ölümünden sonra profesyonel bir anma konuşmacısı haline gelen bir kadının dostlarını ve ailesini nasıl şaşırttığını izleyeceğiz.

Ratched: Yeni dizi (18 Eylül)

1975 yapımı Guguk Kuşu isimli filmin unutulmaz karakterlerinden bir tanesi olan "Hemşire Ratched", aradan yıllar geçse de unutulmadı. Netflix'in yeni dizisi, bu hemşirenin hikayesine yeni bir bakış atmamızı sağlıyor.

Netflix Orijinal Filmleri

Her Şeyi Bitirmeyi Düşünüyorum (4 Eylül)

Yeni ilişkiler zaman zaman çeşitli kuşkulara yol açabilir. Her Şeyi Bitirmeyi Düşünüyorum'da da yeni sevgilisinden kuşku duyan bir kadının başına gelen olayları izleyeceğiz. Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını anlayan kadın, bizlere izlemekten keyif alacağımız bir yapıma imza atacak gibi görünüyor.

Minnoşlar (9 Eylül)

Minnoşlar filmi, 11 yaşındaki küçük bir kız olan Amy'nin twerk yapan bir grupla tanışmasını anlatıyor. Küçük kızın twerk dansına hayran kalması, onunla ailesinin gelenekleri arasında ciddi bir çatışmaya neden olacak.

The Devil All The Time (16 Eylül)

Tom Holland ve Bill Skarsgard'ın başrollerini üstlendiği film, ölüm döşeğindeki karısını kurtarmak için elinden geleni ardına koymayan bir adamın hikayesini konu ediniyor.

Enola Holmes (23 Eylül)

Sherlock'u hepimiz biliyoruz. Enola Holmes ise Sherlock'un kız kardeşi. Annesinin kaybolması üzerine dedektiflik yapmaya başlayan Enola Holmes, abisine üstün gelince ortalık ciddi anlamda karışıyor.

Webtekno


Mezarkabul bunu beğendi.


İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
 

Yer İmleri

Etiketler
away dizisi, baby, beren saat, bill skarsgard, dedektiflik, elona holmes, emma green, eylül ayı, filmler, guguk kuşu, mehmet günsür, minnoşlar, netflix dizileri, netflix filmleri, netflix türkiye, ratched, sherlock, the devil all the time, the last word, tom holland


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:58.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia