Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Müzik ve Sinema > Televizyon Dünyası > Netflix

Netflix Netflix dizileri hakkında bilgiler


Ölmek İçin On Üç Sebep'in Final Sezonunun Fragmanı Yayınlandı

Netflix dizileri hakkında bilgiler



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Ölmek İçin On Üç Sebep'in Final Sezonunun Fragmanı Yayınlandı
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
323

Kullanıcı Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Mayıs 2020, 03:20   #1
Çevrimiçi
Dea Dia
Dea Dia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Ölmek İçin On Üç Sebep'in Final Sezonunun Fragmanı Yayınlandı

Ölmek İçin On Üç Sebep'in Final Sezonunun Fragmanı Yayınlandı

Netflix’in popüler dizisi 13 Reasons Why’ın (Ölmek İçin On Üç Sebep) dördüncü ve final sezonunun fragmanı yayınlandı. 2017 yılında yayınlanmaya başlayan diziye bir nokta koyacak olan dördüncü sezon, 5 Haziran’da karşımıza çıkacak.

Netflix’te 2017 yılına yayınlanmaya başlayan Ölmek İçin On Üç Sebep, platformun en popüler yapımlarından bir tanesi hâline geldi. Çıkış yaptığı ilk sezonuyla bir hayli beğeni toplayan dizi, çeşitli tartışmaların da odak noktası oldu.

Jay Asher’ın aynı isimli kitabından uyarlanan ilk sezon, bir öğrencinin intiharına ve neden kendini canını aldığını açıklamak için arkasında bıraktığı kasetlere odaklanıyordu. Gerçekleştirilen bir çalışmanın, dizinin izleyenler üzerinde kendine zarar verme ve intihar düşüncülerini artıracağını ortaya koymasıyla birlikte dizi, eleştiri oklarının hedefine konuldu.

Ölmek İçin On Üç Sebep final sezonu:


[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

Netflix, belli bölümlere içeriklerle ilgili uyarı notları koydu ve ilk sezon finalindeki intihar sahnesinde düzenlemeler yaptı. Üçüncü sezonu geçtiğimiz senenin ağustos ayında yayınlanan dizi, dördüncü ve final sezonuyla geri dönüyor. Karakterler, ikinci ve üçüncü sezonda yaşananları atlatmak ve mezuniyete hazır hâle gelebilmek için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar.

Karakterler; hâlâ bir öğrencinin cinayeti, okula silahlı saldırı girişimi ve Meksikalı suç karteline bulaşılmasının travmasını atlatmaya çalışırken bir anda en karanlık sırlarını açığa çıkarabilecek bir soruşturmayla karşı karşıya kalıyorlar.



Dizinin 5 Haziran tarihinde yayınlanacak dördüncü ve final sezonunda Dylan Minnette, Grace Saif, Christian Navarro, Alisha Boe, Brandon Flynn, Miles Heizer, Ross Butler ve Devin Druid ekranlara geri dönüyor.

Webtekno




İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
 

Yer İmleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:01.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia