Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Kadınca > Kadınca Genel > Vücut - Cilt Bakımı

Vücut - Cilt Bakımı Vücut bakımı,cilt bakımı gibi konularla ilgili paylaşımları bulabileceğiniz bölüm.


'Neştersiz güzellik' mümkündür

Vücut bakımı,cilt bakımı gibi konularla ilgili paylaşımları bulabileceğiniz bölüm.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
'Neştersiz güzellik' mümkündür
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
343

Kullanıcı Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Mayıs 2020, 01:04   #1
Çevrimdışı
Tomris
Tomris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart 'Neştersiz güzellik' mümkündür

'Neştersiz güzellik' mümkündür

Akşam Life'tan Yasemin Miras'ın yazısı...

Neştersiz, bıçaksız uygulamalar elbette bizler için uygulanması daha kolay bir hal aldı… Durum böyleyken sizler için hangi uygulamaları nasıl yapabileceğinizi araştırdım.

GÖZALTI IŞIK DOLGUSU

Yaşımız ilerledikçe yüzümüzün kemik yapısı inceldiğinden, kemik de doğal olarak bu durumda geriye doğru hareket eder. Bunun sonucunda da göz bölgemizin altında bir boşluk oluşur. Gözaltı ışık dolgusuyla; yanak ve gözaltları arasındaki oluklar, çöküklükler, alt göz kapağındaki torbalanmalar başarıyla tedavi edilebilirken, içeriğinde protein, vitamin, aminoasit, antioksidanlar sayesinde gözaltı morluklarında da belirgin bir azalma sağlanmaktadır. Dolgu içeriğinde bulunan lokal anestezik madde nedeniyle ağrı oluşturmaz.

TEDAVİ YÖNTEMİ

Gözaltı morlukları tedavisi için özel olarak yapılan, aslında vücut tarafından da üretilen hyaluronik jel olarak adlandırılan bir dolgu yöntemi diyebiliriz. Bu jelde hyaluronik asit ve poly vitamin kompleksi bulunur. İlk olarak hyaluronik asit sayesinde morluklara ve torbalara müdahale ediliyor. Ardından poly vitamin kullanılarak hücreler uzun vadeli olarak yenilenmektedir.

ÇENE ESTETİĞİ

Çene bölgesinin formu ve uzunluğu yüzün estetik görünümü açısından oldukça önemlidir. Yüzün diğer kısımları ile orantılı bir çene ve alt yüz görünümü elde edilmesi, bütünsel bir estetik yaklaşım için kaçınılmazdır. Günümüzde ameliyatsız çene estetiği uygulamalarında dolgu maddeleri kullanılmaktadır. Kalıcı dolgu maddeleri ile çene ameliyatsız olarak büyütülebilmekte ve çene ucu şekillendirilebilmektedir.

ELMACIK KEMİĞİ

Belirgin elmacık kemiği öne çıkık olması daha genç daha gergin bir cilt ifadesi sağlar. Elmacık kemiği bölgesindeki çöküklükler, yüzün daha üzgün ve yorgun gözükmesine neden olur. Yanak ve elmacık kemiğine enjekte edilebilen hyaluronik asit bu alanlara dolgunluk kazandırarak hem daha hacimli ve sıkı hale getirir hem de hafif bir lifting etkisi yaratır. Yanak ve elmacık kemiği hatları belirginleştirilir.




İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
 

Yer İmleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:29.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia