Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Kadınca > Hobileriniz > Ev ve Dekorasyon

Ev ve Dekorasyon Evim evim, güzel evim.


Küçük evler için dekorasyon fikirleri nelerdir?

Evim evim, güzel evim.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Küçük evler için dekorasyon fikirleri nelerdir?
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1060

Kullanıcı Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Ağustos 2020, 15:28   #1
Çevrimiçi
Dea Dia
Dea Dia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Küçük evler için dekorasyon fikirleri nelerdir?

Küçük evler için dekorasyon fikirleri nelerdir?



KÜÇÜK SALONLAR İÇİN ÖNERİLER

Küçük bir salona sahipseniz daha küçük koltuklar, fonksiyonel mobilyalar ve odanızın ölçülerine uygun TV üniteleri daha doğru bir seçim olacaktır. Ayrıca TV ünitelerinin evinizde yer kaplayacağını düşünüyorsanız niş alanlar tercih edebilir ya da televizyonunuzu duvara monte ederek altına eşyalarınızı da koyabileceğiniz küçük bir mobilya kullanabilirsiniz. Küçük bir salonu koyu ve karanlık renkler daha da daraltabilir. Bu nedenle daha açık renkte duvar boyaları ve açık renklerde ki mobilyalarla daha geniş ve ferah bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Orta sehpa seçiminde salonunuzda kullanım alanını kısıtlamayacak boyutlarda, mobil bir orta masa seçimi yapabilirsiniz. Ayrıca orta masanızın alt kısmı çekmeceli veya raflı olursa bazı eşyalarınızı yerleştirebilir ve böylelikle daha fonksiyonel bir salon elde edebilirsiniz. Küçük salonunuzun için seçeceğiniz aydınlatma da oldukça önemlidir. Odanıza uygun ölçülerde daha küçük aydınlatmalar göz yormaz ve salonunuza sade bir şıklık katabilir.

KÜÇÜK MUTFAKLAR İÇİN ÖNERİLER

Küçük mutfaklarda daha küçük ölçülerde mutfak dolabı ve rafları tercih edebilirsiniz. Büyük bir yemek masası yerine daha küçük boyutlarda portatif masalar kullanabilirsiniz. Duvara monte edilerek açılıp kapanan masalar ya da mutfak dolabı içine tasarlanan akıllı masalar kullanabilirsiniz. Mutfakta en gerekli eşyalar dolaplardır. Dolaplarınız eşyalarınız için yeterli gelmiyorsa mutfağınızdaki köşe alanlarda raflar kullanarak mutfağınızı daha kullanışlı hale getirebilirsiniz.

KÜÇÜK EVİNİZ İÇİN ŞU ÖNERİLERİ DE DİKKATE ALMANIZDA FAYDA BULUNUR

Küçük evlerde alan kısıtlığına ek olarak yanlış aksesuar ve mobilyalar odanızı daha kullanışsız olmasına neden olabilir. Bu evlerde büyük ve çok fazla aksesuar kullanmak yapılan en büyük yanlışlardan biridir. Daha minimal tasarımlar eviniz dekorasyonunda oldukça ideal bir seçimdir. Daha az eşya evinizi daha kullanışlı bir hale getirebilir.


Yükseklikleri bile kullanarak odanızı ustaca dizayn edebilirsiniz. Tek odalı bir ev ya da çocuk odalarında kullanılan kompakt yataklar içerisinde raf, dolap, yatak ve sandık alanı bulunduruyor. Bu sayede odanızı iyi bir şekilde kullanabilirsiniz.

Mutfak ve banyo üzerine inşa edilen asma bir oda da şahane bir fikirdir. Evinizde bu sayede farklı bir depolama alanı oluşturmanız mümkün.




İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
 

Yer İmleri

Etiketler
ev dekorasyonu, ev tasarımı, küçük evler, küçük mutfak, mobilya seçimi, mutfak dolapları, orta sehpa, raflar, tv üniteleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:26.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia