Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Erkekçe > Erkekçe Genel

Erkekçe Genel Erkeklere özel, bütün genel konuların paylaşıldığı bölüm.


Erkeklerin Kadında Aradıkları 4 Özellik

Erkeklere özel, bütün genel konuların paylaşıldığı bölüm.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Erkeklerin Kadında Aradıkları 4 Özellik
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
346

Kullanıcı Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Haziran 2020, 16:55   #1
Çevrimdışı
Asijuliet
Asijuliet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Erkeklerin Kadında Aradıkları 4 Özellik

Erkeklerin Kadında Aradıkları 4 Özellik

Erkek dünyasını kadınlara aktarırken erkekler arasındaki sosyal ilişkilerin dengesini belirleyen en temel bilgiyle başlamak gerekir: Rekabet. Erkek dünyası rekabete dayalıdır ve bu rekabeti ateşleyen ilişkilerinde aldıkları galibiyetler ve yenilgilerdir. “Erkekler ne ister”, “Neden ilişkilerim yolunda gitmiyor” gibi sorulara yanıt arıyorsanız, erkeklerin beklentilerini İlişki Koçu Adil Yıldırım’ın yazısıyla keşfedebilirsiniz.



Hangi kız için rekabet edilir? İşte bu sorunun yanıtı, erkek zihnini algılamak açısından son derece önemli. Bazı kadınlar, fiziksel özellikleri ve aslında daha önemlisi davranış biçimleriyle erkekler arasında muazzam bir rekabet ortamı yaratabilirler. Bu noktada, davranış biçiminin fiziksel güzelliğinden daha önemli olduğunu özellikle belirtmekte fayda var çünkü herkesin kabulü olduğu üzere, bazı kadınlar güzellik yarışmasından dereceyle çıkacak kadar güzel ve aynı derecede yalnızken, bazıları ise diğerlerine göre daha "sıradan bir güzelliğe" sahipler ama tüm erkekleri peşlerinden koşturacak kadar erkek dilinden anlıyorlar. "Erkekler ne ister" sorusunun yanıtını muhtemelen çok iyi gözlem yaparak ve zekalarını kullanarak çözmüş olan bu kadınların her zaman birkaç sağlam alternatifi varken, "Ben çok güzelim ancak yalnızım, erkekler beni hiç anlamıyorlar" diyen kadınların farkına varamadıkları gerçekler neler?

"ERKEKLER GÜLDÜREBİLDİKLERİ KADINI SEVERLER"
Marilyn Monroe şöyle demiş: "Bir kadını güldürebilirsen ona her şeyi yaptırabilirsin." Efsane Monroe'dan kadınlar hakkında çok şey öğrendik. Kadınları detaylı anlamak isteyen her erkek mutlaka onun sözlerine bakıp notlar almıştır. Öte yandan, onun bahsettiği durumun aynısı erkekler için de geçerli. Sadece ufak bir farkla; kadın kendisine yüksek sesle kahkaha attırabilen erkeği sever ve bilimsel çalışmalar gösteriyor ki kadın kahkaha attığında aynı zamanda arzulama moduna geçiyor; öte yandan erkek ise kahkaha attırabildiği kadını sever çünkü bu şekilde hem ona pratik zekasını göstermiş olur hem de kadının kahkahasında gizli olan onaylanma (erkek ile geçirdiği vakitte mutlu olduğunu onaylamış olur) duygusuyla özgüvenini zirveye taşır. Bir erkek, yaptığı esprilere bırakın kahkaha atmayı, gülümsemesini bile esirgeyen kadından topukları kalçasına vurarak kaçmak ister. Daha kötüsü de vardır elbette, zoraki ve yapmacık gülümseyen kadınlar! "Tamam saçma espriler yapacaksın anlaşıldı" dercesine gülümseyen bir kadın erkeğe daha ilk görüşmede kolay beğenmeyen bir kadın olduğunu vurgular ve bunun erkekte yarattığı etki erkekler arasında şu şekilde adlandırılır: "Gudubet kadın." Erkek saçma espriler yapıyorsa, yapmacık gülümsemeler yerine ideal tepkiniz şöyle olmalı: "Bugün pek havamda değilim, kusura bakma." Bunun üzerine erkek bunun sebebini sorduğunda iş yerindeki bir sıkıntıdan bahsederek konuyu değiştirmek ve yaptığı saçma esprilere bir son vermek zoraki gülümsemelerden çok daha akıllıca bir yöntemdir.

"ERKEKLER SEKSİ KADININ PEŞİNDEN KOŞARLAR"
Peki ya seksilik tam olarak nedir? Genel olarak bilinenin aksine seksi olmak sürekli dekolte elbiseler giymek ve erkeği tahrik etmeye çalışmak değildir. Hatta denim pantolon üstüne sıradan bir tişört giyerek bile seksi olabilen kadınlar vardır. Bunu başarmalarının sebebi "3D kuralını" biliyor olmalarıdır: Öncelikle "Davranışlar" gelir; erkeğin yanında kendini iyi hissettiğini ona hissettirmesi, ona yakın durması, onun yanındayken dikkatinin başkalarına kaymaması ve tüm dikkatinin o adamda olması erkek açısından ciddi bir arzulama sebebidir. Seneler önce Roma'da yaşadığım yıllarda bir İtalyan arkadaşım nişanlısıyla ilgili şunu söylemişti: "Bana ait olduğunu hissettirerek beni tavladı." İkinci "D" ise "Dokunuşlar"dır. Konuşurken omzuna dokunmak, dirseğinden kavrayıp gülümsemek, kravatını düzeltmek veya elindeki eski bir yarayı fark edip oraya dokunarak "Yara izlerin sana farklı bir hava katıyor" gibi cümleler sarf etmek, erkeği dokunarak etkilemenin yollarıdır. Üçüncü ve son D ise "Derin bakışlar"dır. Bir partiye birlikte gittiğiniz erkek arkadaşınız başka bir grupla konuşurken onu bakışlarınızla yakalamak ve bu bakışlarda saklı arzuyu ona muzipçe gülümseyerek göstermek, onun üzerinde en dekolte elbiseden daha yoğun etki yaratabilir.

"ERKEKLER ŞEFKAT GÖSTEREN KADINA BAĞLANIRLAR"
Özellikle ülkemizde erkeklerin annelerine ne kadar bağlı olduklarını ve birçok kadının ilişkisinde ya da evliliğinde "ana kuzusu" diye tabir edilen adamlarla ne kadar uğraştığını gayet iyi biliyoruz. Bu durumda erkeğin küçük yaşlardan itibaren annesinden aldığı şefkati ve hatta daha fazlasını sevgilisinden beklediği de aşikar. Kadınlar ilgi isterler ve buna da fazlasıyla hakları vardır; ancak aynı derecede ilgi ve şefkati erkeğin de beklediğini hatırlatmak için şunun altını çizelim; yazının başında belirttiğim üzere erkekleri anlamak için öncelikle onların arasındaki yoğun rekabeti anlamak gerekir. Erkekler birbirlerine asla şefkat göstermezler ve hatta birisi böyle bir tavırla yaklaşırsa onu zayıf karakterli bir erkek olarak algılarlar. İşte hemcinslerinden almayı asla düşünmedikleri bu şefkat ihtiyacını ya annelerinden ya da hayatlarına aldıkları kadından tamamlamaya çalışırlar. Eğer bir kadın, evliliğinde sürekli şefkat istiyor ancak eşine hiçbir şekilde şefkat göstermiyorsa, adamın annesine gittikçe yakınlaşması ve onu daha sık ziyaret etmeye başlaması ya da üçüncü bir kadının yani bir sinsirellanın bu açığı fark ederek erkeğin hayatına girmesi sadece an meselesidir. Peki, erkeğe bu şefkat nasıl gösterilir? İşte bunu da çok iyi ayarlamak gerekir, bu yazının konusu olmadığı için şimdilik o konuyu bir kenara bırakalım.

"ERKEKLER TARZI OLAN KADINA HAYRAN KALIRLAR"
Kadının tarzını ve kurallarını ortaya koyması erkek açısından çekici ve seksi bir durumdur. Hatta sert ve keskin ahlaki çizgileri olması erkekte "Bu dönemde böyle bir kadın buldum, kaçırmamalıyım" duygusunu bile yaratabilir. İşte bu noktada en hassas konuya geliyoruz; "Kuralların oluşturduğu tarzınızı nasıl yansıtmalısınız?" Bu, öyle hassas bir konu ki, bunu yansıtma şeklinizle erkeği ilişkiden kaçırabilir veya ömür boyu kendinize bağlayabilirsiniz. Size sihirli formülü verelim: Üslup. Erkeğe kurallarınızı ve yapamayacağınız şeyleri ilişkinin başında söyleyin ve bunları gülümseyerek, yumuşak bir üslupla ifade edin. Erkekler karşılarında okul müdiresi gibi kendilerine okul kurallarını hatırlatan veya nazi subayı gibi toplama kampı kurallarını beyan eden birini görmeyi sevmezler. Kuralları zarafetinizle söyleyin ve eğer bunlara uymazsa sizi kaybedeceğini fısıldayın. Sonra da ilişkinizin keyfini çıkartın!

​SON SÖZ
"Ahhhh bu erkekler" dediğinizi duyar gibiyim. İstekleri, arzuları, talepleri bitmiyor. Üstelik önceki maddede belirttiğim üzere aile kültürü gereği birçok erkek annesi tarafından oldukça şımartılıyor ve hayatı boyunca onun güdümünde kalıyor; dolayısıyla kadın sadece adamı idare etmekle kalmıyor, bir de annesiyle uğraşıyor. Günümüzde evliliklerin artık yolunda gitmemesinin ve ilişkilerin kısa süreli olmasının en büyük sebeplerinden biri de burada yatıyor; kadınların yetmişli seksenli yıllarda alışık oldukları bu aile dinamiklerini artık kabullenmek istememeleri. Erkekler birey olmayı öğrendiklerinde kadınlarla daha sağlıklı ilişkiler kurmayı da öğrenecekler.



.
.
.
.
.
.



İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.

 

Yer İmleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:26.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia