Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Yaşam > Canlılar Alemi > Bitkiler Dünyası

Bitkiler Dünyası Bitkilerle ilgili merak ettiğiniz bilgileri bu bölümde bulabilirsiniz.


Nar Çiçeği Yağı Nasıl Kullanılır

Bitkilerle ilgili merak ettiğiniz bilgileri bu bölümde bulabilirsiniz.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Nar Çiçeği Yağı Nasıl Kullanılır
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
267

Kullanıcı Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Temmuz 2020, 20:28   #1
Çevrimdışı
Tomris
Tomris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Nar Çiçeği Yağı Nasıl Kullanılır

Nar Çiçeği Yağı Nasıl Kullanılır

Narın ne kadar faydalı ve zengin içerikli bir meyve olduğunu sanırız bilmeyen yok. Yoğun miktarda E vitamini içeren nar çekirdeği yağı da aynı özellikleri taşıyor ve kozmetik amaçlı kullanılıyor. E vitamininin hücre yenileme özelliği düşünüldüğünde nar meyvesinin ve ürünlerinin sağlık ve güzelliğin korunmasında ne kadar etkili oldukları gerçeği de ortaya çıkmış oluyor.

Nar çiçeği yağı nasıl kullanılır;bakımına ve genç görünmeye özen gösteren herkesin kullanması gereken, tabir caizse bir iksir olan nar çekirdeği yağı, cildi dış etkenlere karşı muhafaza ederek şeffaf, dayanıklı ve elastik bir yapıya ve görünüme kavuşturur.



Nar çekirdeği yağı eğer fabrikasyon değil de soğuk sıkım tekniği denilen doğal teknikle elde edilmişse %100 doğal bir yapıda olacağından cilt için hem çok etkili, hem de son derece faydalı olacaktır.

Nar çekirdeği yağı faydaları hem sağlık hem güzellik konusunda saymakla bitmeyecek kadar fazladır. Nar çekirdeği yağı düzenli kullanıldığında ciltteki mimik kırışıklıklarına da hayli iyi gelir. Ciltteki problemleri ve enfeksiyonları da tedavi eden nar çekirdeği yağı, Sigara, alkol ve kötü hava koşullarının kanserojen etkilerini azaltarak daha sağlıklı bir cilde sahip olunmasını sağlar. Selülit oluşumunu engelleyen ve cilt sıkılaştırıcı özellikleri de olan nar çekirdeği yağı kolesterol ve yüksek tansiyonun da düşürülmesini sağlar. Nar çekirdeği yağı faydaları arasında bağışıklık sistemini güçlendirmesi, böbrek iltihaplarını gidermesi, hastalıklara karşı koruması ve kalbi güçlendirerek kalp krizi riskini azaltması da sayılabilir.

nar-cicegi-yagi-nasil-kullanilir-1Nar Çekirdeği Yağı Yüze Nasıl Kullanılır
Cildi besleyici özelliğe sahip olan nar çekirdeği yağını bir parça pamuk yardımıyla cildinize sürerek parmak uçlarınızla hafif masaj yapıp cilde iyice nüfuz etmesini sağlayın. Göz çevresi hariç tüm yüze, boyun bölgesine, dekolteye ve tüm vücuda uygulanabilir.

Nar çekirdeği yağını 1 çay bardağı suya 4-5 damla damlatılmış şekilde günde 3 kez de alabilirsiniz. Hücre yenileyici özelliği olan nar çekirdeği yağı cilt kırışıklıklarını gidermede benzersiz ve çok etkili bir üründür. Nar çekirdeği yağını, dahili olarak kesme şeker üzerine 7-8 damla damlatarak da tüketebilirsiniz.

Değişik firma ve markaların üretip pazara sunduğu nar çekirdeği yağı fiyatları 20 TL ile 60 TL arasında değişmektedir.




İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
 

Yer İmleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:41.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia