Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Yaşam > Astroloji

Astroloji Burçlarla ilgili merak ettiğiniz bilgilere ve paylaşımlara ulaşabilirsiniz.


Burçların Sırlar Dünyası

Burçlarla ilgili merak ettiğiniz bilgilere ve paylaşımlara ulaşabilirsiniz.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Burçların Sırlar Dünyası
Konudaki Cevap Sayısı
3
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
509

Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree2Beğeniler
  • 1 Post By Dea Dia
  • 1 Post By Gece

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Ağustos 2020, 02:53   #1
Çevrimiçi
Dea Dia
Dea Dia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
gif. Burçların Sırlar Dünyası

Burçların Sırlar Dünyası

Kimi dili varıp söyleyemez, kimi saklamak için kırk kat örter gizeminin üstünü, kimi neyi sakladığının farkında olamadan geçer gider zaman, kimisi zaten hiç saklayamaz kendini, ulu orta yaşar ne varsa! Hal böyleyken burçlar diyarı türlü dedikoduyla çalkalansa da birinin söylediği diğerini tutmaz, burçların sırlar dünyasının perdesi bir türlü aralanmaz.

Koç

“Yiğidin malı meydandadır!” derler ya hani, işte onu kim söylediyse işaret parmağıyla Koç’u göstermiş! Gergin göğsüyle yaşayan, her yaptığının arkasında dimdik duran ve doğrudan konuşup, direkt yaşayan Koç’un gizlisi saklısı yoktur! Strateji kurmayı bilmez, kimsenin ardından iş çevirmez, olmayanın gözü kalır, kötü bakış nazarı değer diye de düşünmez. İçi temiz, yüreği pak Koç, aleni yaşar!

Boğa

Boğa’nın karşısında akrobat olup kırk takla atsanız, yemin billah edip, nimete sarılsanız ne ölünüz kalsa öptürmedik ne diriniz, inadı inat Boğa ser verip sır vermez. Kim bilir kaç yıl krallar gibi yaşamasına yetecek kadar birikimi vardır, yastık içleri kuş tüyleri diye nelerle doludur; kimse bilemez! Boğa da açıp ağzını tek laf etmez. Ortalık spekülasyona boğulsa, doğrusu şudur demeyi bırakın, sizi bilgiye ulaştıracak ipin ucunu dahi göstermez.

İkizler

İkizler’in zihni harıl harıl çalışır! Tam olarak ne düşündüğüne kendi yetişemediği gibi az sonra ne tür bir akıl yürütmeyi başlatacağının kontrolünü elinde tutmakta da zorlanır. Zihninin hızına ayak uydurmaya çalışan bedeni ve duyguları kısa sürede hallaç pamuğuna dönünce İkizler kendini içinden çıkılmaz kaosların içinde bulabilir. İkizler dahi içinde olduğu değişken hislere tam olarak erişemezken, zihnindeki bilginin ne kadarına vakıfız varın siz düşünün! Onca konuşmasına rağmen belki milyonda birine. Kalanı muamma!

Yengeç

Yengeç’in insanlarda bıraktığı ilk izlenim; oldukça sevecen, merhametli, sevgi dolu biri olduğu yönündedir. Gülen gözlerle bakan, şefkatli kollarıyla saran, sevdiklerinin yanında yamacında koruma kalkanı olup onları yaşamdaki kötülüklere karşı koruyan, fedakâr bir profil çizer Yengeç. Ve kimse ondan herhangi bir kötülük gelme ihtimalini dahi gözetmez. Tüm duyguların sahibi Yengeç, konu sevdiklerinin güvenliği olunca, nasıl da acımasızlaşabilir kimseler bilmez! Çoğu zaman da böyle bir başkalaşıma gerek kalmasa da Yengeç güçlü bir intikamcı potansiyeli taşır.

Aslan

Aslan kibrini yutup kimselerin önünde bırakın eğilmeyi, akla güçsüzlük getirecek herhangi bir mimiği dahi takınmaz. Halkının karşısında herhangi bir itibar yitimine, ilgi dağılımına katlanamaz. İçinde fırtınalar kopsa, yüreği kor olup için için yansa, dili kimselere aman demeye varmaz. Aslan kimselerin yanında kendisini aciz gösterecek bir tutum sergilemez. İşte Aslan’ın en büyük sırrı! Zayıflıklarını, ihtiyaçlarına kimselere söylemeyip, ihtişam kostümünü hep sırtında taşısa da Aslan’lar da ağlar ?

Başak

Başak niçin onca emeğine, başarılı performanslarına, ödüllük işlerine rağmen sahnelerde görünmüyor, alkış sesinden hoşlanmıyor dersiniz? Kimselerin takdirine ihtiyacı yoksa toplum yararına onca yükü neden taşıyor, elini neden taşın altından bir türlü çekemiyor ve durmaksızın bir şeyleri daha iyi yapmak ve düzeni sağlamak için didinip duruyor. Kompleksleri olmayan bir insan yaşamı boyunca mükemmel olmak için uğraşır mı? peki kusurlu olmaktan korkmayan biri kusursuzluğu bu denli arzular mı? Başak, kusurlarını sır gibi saklar!

Terazi

“Aman şimdi durduk yerde kapler kırılmasın, kimsenin hevesi kursağında kalmasın, onun da gönlü olsun bunun da dileği layığını bulsun…” derken; Terazi sırayı kendine bir türlü getiremez! Gerçek seçimlerini geçmişin bir kıyısında çoktan unutmuş, arzuları uğruna mücadele edemeyeceğini zamanın birinde anlamış, o gün bugün fark etmez düsturuyla yaşamaya koyulmuştur. Bir de tabi ki yalnız kalmamak için onayladığı onlarca ilişki, aslında istediği miydi yoksa payına düşen mi; muamma olarak kalır. Terazi’nin gerçekte ne istediğini asla bilemeyiz.

Akrep

Akrep’in ne bildiklerinin dibi bucağı görülür ne sahip oldukları hakkında fikir yürütecek herhangi bir bilgi kırıntısı gün yüzü görür. Tüm bildikleri yerin kırk kat dibine istiflenmiş, kilitler altına gizlenmiş, gözlerden, zihinlerden uzak bilinmez bir yerde koruma altına alınmıştır. Ser verip sır vermeyen, ağzının sıkısını bıçaklar açamayan Akrep’in hiç şeyi sırdır, bilinemez! Özellikle de zayıf noktaları ve zaafları. Ben Akrep’in her şeyini biliyorum diyen aldanır!

Yay

Yay’ın içinde zerre karanlık, fikrinde kaygının gölgesi dahi yoktur. Korkusuzca en tehlikeli maceralara atılması da bu yüzdendir. Jüpiter’in gözetiminde olan Yay, şansının açıklığı ve korumasında yaşar. Onun farkında olmadan atlattığı tehlikeyi Zodyak’ın en dayanıklıları dahi sıyrıksız savuşturamaz. Cesareti heyecanından fışkıran, ne olacak canım deyip risklere atılan Yay’ın gerçek korkuları asla bilinemez. Yay farkında mıdır? Farkında olsa da korku Yay’ın umurunda mıdır o da bilinmez!

Oğlak

Oğlak herhangi bir konuda yetersiz kaldığını, uzak da olsa başarılı olma ihtimalinin olmadığını, kariyerinde çıkması zorunlu basamaklardan birine gücünün yetemeyeceğini söyler mi? Kesseniz söyler mi? Yalvarsanız? Cıks! Hiçbir koşulda, başarı öyküleriyle bezediği, elinin emeğiyle inşa ettiği zirve koltuğuna zeval getirip itibarına leke sürmez? E bırakalım da o kadarcık sırrı olsun! Olmasın mı?

Kova

Kova tümüyle mantığının buyruğunda idame ettirir hayatını! Yaptığı her şeyin makul bir izahı, mantıklı muhakkak birkaç gerekçesi vardır. Soğuktur Kova, herkesle ilk görüşte samimi olamayacak kadar mesafelidir. Gerçekte ne hissettiği karizmatik duruşu itibariyle tam olarak anlaşılamaz. Kalbi kırılmış mıdır? Canı sıkılmış mıdır? Yoksa biraz bozulmuş mudur? Tahmin etmek oldukça güçtür. Ancak varsayılabilir. Kova duygularını sırlar dünyasından çıkarmaz. Duygularının olmadığını iddia eden hatrı sayılır bir kalabalık da vardır üstelik!

Balık

Balık çoğunlukla gerçekleşmesi mümkün olmayan, bir ihtimal hayata geçirebilse de sürecin sorumluluk getirdiği dileklerini zamanın birinde tutmuş, işini Allah’a bırakmıştır. Dilekleri gerçekleşirse şükreder, gerçekleşmezse zaten unutmuştur peşine düşmez. Düşlerinde kurduğu dünya ayrı, ayaklarını bastığı gerçeklik apayrıdır. Balık ikisi arasında bir denge kurup yaşamını rutine bindiremez. Gerçekten ne istediğini sorsanız kendi de bilmez. Yine de bu bilinmezlik bizim için koca bir sır olarak kalır!

Moyra


Gece bunu beğendi.


İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
 
Alt 24 Ağustos 2020, 18:51   #2
Çevrimdışı
Gece
Gece - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Cevap: Burçların Sırlar Dünyası!

Eee doğru. ))
Dea Dia bunu beğendi.

...
Her nokta bir bitişken, ben sana üç nokta koydum...
Yanyana gelen bu üç nokta, boğazımda düğümlenen sana söyleyemediğim yarım bıraktığın karanlığım...
Bitirmeye cesaret edemediğim harflerim...
Keşfedilmemiş bir şarkının notasında dans eden bir kadının gölgesi...
Bazen korku, bazen hüzün, bazen sevinç...
Tamamlanmamış Sen ve Ben..
 
Alt 19 Mart 2024, 10:54   #3
Çevrimiçi
HaDeS
HaDeS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
peri Burçların Sırlar Dünyası

Boğalar ipucu vermez, evet.
 
Alt 27 Mart 2024, 22:14   #4
Çevrimdışı
Jayus
𝐈𝐫𝐫𝐞𝐥𝐞𝐯𝐚𝐧𝐭.
Jayus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Cevap: Burçların Sırlar Dünyası

Alıntı:
Konu sevdiklerinin güvenliği olunca, nasıl da acımasızlaşabilir kimseler bilmez!
Kimsenin bilmemesi daha iyi zaten, bilen birinin öğrendiği son şey olabilir

"𝐻𝑒𝑟𝑘𝑒𝑠𝑖𝑛 𝑦𝑎𝑛𝑖𝑛𝑎 𝑔𝑖𝑡𝑚𝑒𝑘 𝑖𝑠𝑡𝑒𝑑𝑖𝑔𝑖 𝑏𝑖𝑟𝑖𝑙𝑒𝑟𝑖 𝑣𝑎𝑟𝑑𝑖𝑟, 𝑔𝑒𝑐𝑒𝑛𝑖𝑛 𝑢𝑐𝑢, 𝑠𝑎𝑏𝑎ℎ𝑖𝑛 𝑘𝑜𝑟𝑢, 𝑐𝑒ℎ𝑒𝑛𝑛𝑒𝑚𝑖𝑛 𝑑𝑖𝑏𝑖 𝑏𝑖𝑙𝑒 𝑜𝑙𝑠𝑎..."
 

Yer İmleri

Etiketler
akrep burcu, aslan burcu, balık burcu, başak burcu, boğa burcu, burç yorumları, burç özellikleri, ikizler burcu, koç burcu, kova burcu, oğlak burcu, terazi burcu, yay burcu, yengeç burcu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:08.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia