Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Eylül 2020, 05:57   #2
Çevrimdışı
Lilith
Lilith - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Cevap: Erkek Saç Kesim Modelleri 2020

3 Numara Saç Modelleri

Ülkemizde başta olmak üzere dünya üzerinde belki de her daim popülerliğini koruyan erkek kısa saç modelleri arasında 3 numara saç modelleri gelmektedir. Erkek kısa saç modeli denemek isteyen birçok erkek 3 numara saç modellerini de denemeye heveslidir. Peki, herkese yakıştığı düşünülen 3 numara saç modelleri hangileridir?

Üç numara saç modeli eskiden saçın her yerinin 3 numaraya vurulması gibi bilinirdi. 2020 yılı 3 numara saç modellerinde ise büyük bir değişikli söz konusu… Birçok erkeğin 3 numara saç modelini tercih etme sebebi saçlarda yer alan dökülmeler ve kırılmalardır. Alınları açılan erkekler 3 numara kısa saçı genel olarak bu yüzden tercih etmektedir.



Erkekler arasında çok tercih edilen 3 numara saç modelinin çok fazla yakışmasının sebebi kafa yapısıyla doğru orantılıdır. Eğer kafanızı arkada yapısı yuvarlak ya da oval şeklindeyse 3 numara saç modeli size kesin olarak yakışacaktır.



Erkeklerin saçlarına çizgi attırma hevesi her geçen yıl artış göstermektedir. 3 numara kesilen saçlara atılan çizikler ve şekiller oldukça dikkat çekici olabilmektedir. Birçok erkek saçına attığı şekilleri ve çizikleri belirginleştirmek için de 3 numara saç modelini tercih edebilmektedir.