Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Ağustos 2020, 15:11   #1
Çevrimdışı
Tomris
Tomris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Samsung Galaxy Note 10 Format Atma Nasıl Yapılır?

Samsung Galaxy Note 10 Format Atma Nasıl Yapılır?

Samsung Galaxy Note 10 Format atma nasıl yapılır. hard reset Note 10 model telefonunuzda yavaşlama, donma veya takılma gibi sorunlar yaşıyorsanız telefonunuzu ilk olarak yeniden başlatınız. Eğer bu sorunlar sürekli devam ediyorsa aşağıdaki adımları uygulayarak telefonunuza format atabilirsiniz.

Not: Aşağıdaki işlemleri yapmadan önce telefonunuzda bulunan resimleri, videoları, dosyaları, uygulamaları ve rehberi yedeklemeyi unutmayınız. Aşağıdaki işlemlerden sonra tüm veriler silinecektir. Telefonunuzun şarj durumunu da kontrol etmeyi unutmayınız. Telefonunuzun şarjı en az yuzde 50 olmalıdır.

Android işletim sistemi üzerinde formatlama, sıfırlama veya yeniden kurma işlemini aşağıda yazıldığı gibi yapabilirsiniz.

İlk olarak tuş kilidini açınız.

Menü kısmından Ayarlar’a basınız.

Genel Yönetim‘e basınız.

Sıfırla‘ya basınız.

Fabrika ayarlarına sıfırla‘ya basınız.

Onay ekranı gelecektir.

Son olarak bu işlemleri onaylamak için Sıfırla’ya basınız.

Telefon fabrika ayarlarına geri dönüş yaparken bekleyiniz.

Tebrikler. Telefonunuzun yeniden kurulum işlemi tamamlanmıştır. İlk kez kurulum yapıyor gibi cihazınızı kurabilirsiniz.

Samsung Galaxy Note 10 Hard Reset Nasıl Yapılır?
Samsung Galaxy Note 10 model telefonunuza Hard Reset işlemi yaparak format atmak istiyorsanız alttaki adımları sırasıyla yapınız. Tuşları kullanarak telefona Reset atma işlemi genelde ana ekran şifresi unuttuysanız, cihazınızı açamıyorsanız veya dokunmatik ekran kullanılmıyorsa kullanılmaktadır. Hard reset işleminden sonra telefondaki veriler silineceği için yedek almayı sakın unutmayınız.

*Gmail hesap bilgilerinizi hatırlamıyorsanız yukarıdaki yöntem ile format atınız.

İlk olarak cihazınızı Telefon Güç (Power) tuşuna basılı tutarak kapatınız.

Samsung Note 10 kapandığından emin olduğunuzda Ses Açma (+) ve Bixby tuşlarına basarken Telefon Güç (Power) tuşuna da basılı tutarak telefonu açınız.

Samsung logosunu geldiğinde tuşları bırakınız.

Karşımıza gelen ekranda Ses Kısma (-) tuşu seçim yaparak Wipe Data/Factory Reset‘i seçip Telefon Güç (Power) tuşuna basınız.

Açılan ekranda Ses Kısma (-) ile alta gelip Yes–delete all user data işaretli iken Telefon Güç (Power) tuşuna basınız.

İşlem bitene kadar bekleyiniz.

Son olarak Reboot System Now‘ı seçili olarak gelecektir. Telefon Güç (Power) tuşuna bastıktan cihazınız yeniden başlayacaktır.

Tebrikler. Bu işlemlerden sonra akıllı telefonunuz fabrika ayarlarına geri dönecektir. Daha sonraki işlemlerde telefonunuzu yeni satın almış gibi kurulum yapabilirsiniz.




İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.