Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Temmuz 2020, 14:59   #2
Çevrimdışı
Charismax
Üyeliği durduruldu.
Avatarsız Forumel Üyesi
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Cevap: Xenforo 2 Ses Dosyalarını Yürütmek için BB Kodu

İşte bunu arıyordum .. teknik alan yerimizde sordum ben bunu bu işin içinden çıkamamıştım.. bizim host ile alakalı bir durumdu gecedendir ugraşıyordum. Bunun parametre degerleri sanki uygun gibi... şuan hallettim lakin buton ile aktif oluyor.. sormam gereken şu .. ben bunu uygularım acaba direk linki atınca çevirirmi.

Ya hocam bizde şöyle bir sorun var şimdi xenforo temamız default temayken yani baştan berri bizdeki v5 stilindeki tema vardı ama oynanmamıştı . Ozamanlar her haltı yediriyorduk. Ben temayıda biraz xenforonun verisine dahil ettim yani çok uzun anlatım ister genelde olmaz öyle şey derlerde olur herşey olur bunda.
Şimdi öyle bir durumdaki veri tabanından php ayarlarına tut smf ve bulletin harmanlanması bir değişim yaptık.. o yüzden artık herkesin uyguladığı doğal xenforo ayarları eklentileri bizde stabil çalışmıyor. Hep bir değiştirmek değişik müdahale istiyor..
Pişmanda oldum aslında keşke hiç girişmeseydim ara boşlugu tamamlamak istedim galiba.. şu avatar meselemiz.tam boy içeri aldırmak meseleydi oda direk setup dosyalarını bağladığı içim herkes temada yüzeysel aradıkları için yapamıyorlar. Bu bir sır değil yani anlatıyorum yapamıyorlar neyse

Şimdi siz benim gibi vbulletine aşinasınız sorsam sonuçu yani desemki..
Mp3 linkini hali hazırda play çalacak şekilde bu bana çevirecekmi . ?
Neden sordum söylüyim .
Dün gece malum yerden bunu hallettim .
Html kod girmişcesine bu siteye yansımadı .
Ben birde paneli veritabanına bağladım debug modda aktif saldırı kitlemesi için.. ama nedendir ben bunu özel bb kod butonu ekleden aktif ettiğimde . Aradan 15 20 dk geçince mp3 telif diyor artı şablonlarım birbirine giriyor.. acaba diyorum debug geliştirici modu php.configden açtım ondanmı hiç bir fikrim yok..
Bilir kişilerlede görüştüm basit birşey ama uğraş işi dediler..
Bende malum yerdeki kodları bizim türkçe urleştir ayarına hafif yön vererek bu diğer yerdekini çalıştırdım ama tabi iş görsede istenilen değil .. istek geldi isteniyor yani bana kalsa girmem bile buna ..herşeyde ezdim geçtimde bi bunda kaldım.
Az çok beni gördüyseniz yardımı isterim alırım fikri 1 alıyorsam 4 katar 5 ide ekler geri iade ederim. Bunu öyle yapıcam sanırım çünkü hala arıyordum..
Ve bu başka birşey..

Mp3 url den anlamadığım için soruyorum bunu oluruyla uygulasam otomatik direk link atınca çevirirmi. ?
Çünkü bizim site linki atınca ne linki olursa olsun önce bir otomatik url kodunu çakıyor. Seo ayarını dün bitirdim. Aylar oldu pek bakmamıştım.
Url kod yapısını google index çekene kadar bozmamam lazım bu nasıl olacak yazarken onu düşündüğüm için uzun uzun yazıyorum.
Şimdi deneme yapsam diğer yaptıgım geliştirici moddan girildi siteyi takla attırır kaldırsam bir abi var özellikle istemişti ona karşı çok konuştum bir daha dene desem ayıp olur..yani biraz kafasını ütülemiştim linkin bozukdur falan diyede harbiden bozukmuş neyse

Gece bunu deneyeyim .
@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] abi bilginiz varsa. @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] seninde fikrini almak isterim .
Bilmediğim bir konu bu

Fikriniz dene gör diyceksiniz büyük ihtimalde o öyle olmuyor . Normal bir yerde öylede bizde öyle değil
Öyle olsa her yerde abi.şekeyy der gibi geznem teknik olarak